• katrienvanmiert

ILB-Interieur opent voor de tweede keer pop-up in Knokke

7 augustus 2018


Deze zomer brengt ILB-Interieur echt Kempisch vakmanschap naar zee. Tot en met september kunnen kustbezoekers er immers terecht in de ILB Pop-up. Daar worden ze ondergedompeld in de stijlvolle sfeer waar we het maatwerkbedrijf uit Kasterlee ondertussen zo goed voor kennen. En wie wil, kan daar uiteraard meteen een stukje van mee naar huis nemen.


Het is druk op de Zeedijk in Knokke. De zonovergoten zomer bracht heel wat toeristen naar onze Vlaamse kust en velen onder hen wisten ook al de ILB Pop-up te vinden. “We mogen zeker niet klagen”, vertelt Karin Geerts, medezaakvoerder van ILB-Interieur. “Onze twee medewerkers hebben hun handen vol in Knokke. Wanneer de deuren open staan druppelen er continu belangstellenden binnen.” De locatie, naast het casino en met uitzicht op het Albertstrand, is dan ook ideaal. Karin: “Vorig jaar hebben we ook al een pop-up in Knokke uitgebaat. Maar die bevond zich wat verder van het strand. Omdat we toen erg positief onthaald werden, én er ook een aantal mooie opdrachten aan over hielden, durfden we dit jaar voor een grotere en beter gelegen locatie kiezen. We bleven in Knokke omdat we er regelmatig projecten uitvoeren. Daarnaast ontvang je er ook een breed publiek dat open staat voor onze interieurvisie.”


Het publiek kennis laten maken met die visie is trouwens de belangrijkste doelstelling van de pop-up. Karin: “Je kan bij ons wel wat leuke spulletjes op de kop tikken, zoals decoratiemateriaal en kookaccessoires. Maar directe verkoop is niet onze eerste focus. ILB-interieur levert voornamelijk totaalprojecten af, volledig op maat van de klant. Dat willen we in de kijker zetten door onze bezoekers onder te dompelen in een gezellige ILB-sfeer. In Knokke plaatsten we onder andere een keuken, een badkamer en een eetkamer. Ze zijn allemaal volledig van onze eigen hand. Net als de gordijnen, kussens, tapijten… waarmee we het geheel mooi aankleden, kunnen we onze meubelstukken helemaal afstemmen op de wensen van de klant. Omdat de kust toch vooral kleinere appartementen telt, tonen we in de pop-up bijvoorbeeld hoe we rekening kunnen houden met ruimtebeperkingen.”

Na september sluit de pop-up de deuren. Maar Karin zou wel graag een vervolg breien aan het initiatief: “We zien dit jaar veel mensen terug die in 2017 al een bezoekje brachten aan onze vorige pop-up. Bovendien zijn we erg tevreden van de resultaten. Misschien moeten we zelfs een stapje verder gaan en, naast onze showroom in het Biezenveld in Kasterlee, ook een permanente locatie openen om onze meubellijn te vermarkten. De toekomst zal het uitwijzen. We denken er in ieder geval over na.”

19 weergaven