• Silke Nuyens

Jumping Mechelen... vanuit de perskamer

Ook dit jaar was Communicatie Katrien aanwezig op Jumping Mechelen! Toch hebben we niet zoveel actie gezien, want meestal kon je ons terugvinden in de perskamer...

In de aanloop naar Jumping Mechelen, focusten we ons vooral op de sociale mediakanalen en de website van Vlaanderens Kerstjumping. Zo mochten we - naast berichtgeving over de Wereldbekers - onder andere de terugkeer van de veiling, het programma van de Kids Day én de gloednieuwe competitie Best of Belgium aankondigen.


Tijdens de laatste week van December was het dan alle hens aan dek om de Belgische en Internationale pers gastvrij te ontvangen op de grootste Indoor Jumping in België. Zowat elke dag was er sprake van een gezellige drukte in de persruimte aan de Christmas Arena. Vooral de wereldbekers, maar ook het stokpaardrijden konden op veel aandacht rekenen.


De fantastische overwinningen van onder andere Andres Vereecke, Emmelie Scholtens, Jessica Springsteen, Niels Bruynseels, Daniel Deusser en Boyd Excell volgden we dus voornamelijk vanop het scherm in de persruimte. Zo konden we ook onmiddellijk verslaggeving uitbrengen op de website van Jumping Mechelen.


Gelukkig was er - tussen de persconferenties door - wel even tijd voor een kiekje met kersvers FEI Jumping WC winnaar Daniel Deusser.


We kijken uit naar de editie in 2020. Dan zal Jumping Mechelen trouwens zijn 40ste verjaardag vieren!

44 weergaven