• katrienvanmiert

Officiële Studio 100-kampen met Wakasa

14 december 2018


Studio 100 en Wakasa staan klaar om de vakantietijd van de Vlaamse jeugd nog overgetelijker te maken. Vanaf 2019 zullen ze samen de eerste officiële Studio 100-kampen organiseren. Daar kunnen kinderen en jongeren zich helemaal onderdompelen in de magische wereld van hun favoriete personages.


Met meer dan tien jaar ervaring, een gepassioneerd team en talloze onvergetelijke kampen op het palmares, is Wakasa vzw volledig voorbereid om de Studio 100-ervaring verder uit te breiden. De organisatie stelt alles in het werk om de kampgangers een avontuurlijke, educatieve en vooral leuke vakantie te bezorgen. Er staan diverse formules op het programma. U ontdekt ze allemaal op www.kampadvisor.be/studio100.


Sam Broux, oprichter Wakasa vzw: “Wij zijn enorm vereerd om als exclusieve partner de officiële Studio 100-kampen in te mogen richten. De manier waarop Studio 100 de leefwereld van kinderen en jongeren heeft verrijkt is ronduit prachtig. En wij zijn dan ook erg blij om hieraan een bijdrage te mogen leveren.


Over Wakasa Events vzw

Wakasa organiseert al meer dan 10 jaar onvergetelijke kampen voor kinderen en jongeren tussen 3 en 15 jaar. De organisatie ontstond uit de vraag van ouders naar verantwoorde, educatieve en veilige opvangmogelijkheden tijdens schoolvakanties. Met een gevarieerd en origineel aanbod en een team van ervaren begeleiders, bezorgt Wakasa ondertussen jaarlijks meer dan 4.000 kampgangers een wonderlijke tijd.


 

Meer info

Meer informatie over de officiële Studio 100-kampen vindt u op www.kampadvisor.be/studio100.

Voor verdere vragen en visuals kan u zich wenden tot Wakasa Events vzw:

Foto: © Wakasa

55 weergaven