Hi!

Communicatie Katrien, dat is een klein maar pittig team dat altijd voor je klaar staat.

We spelen kort op de bal en staan dicht bij onze klanten.

Aarzel niet om even persoonlijk contact op te nemen. We nemen graag de tijd om kennis te maken.

Communicatie Katiren - Katrien Van Miert

Katrien Van Miert

Varkentje te wassen?

Aangenaam! Leuk dat je kennis wil maken met Communicatie Katrien. Wat in 2016 startte als mijn freelance initiatief, is ondertussen uitgegroeid tot een kleinschalig communicatiebureau met een fijne, interessante klantengroep.

Ik ben geboren op Werelddierendag, opgegroeid op een paardenfokkerij en geworteld in het platteland. Na mijn studies Communicatiewetenschappen werkte ik een kleine 10 jaar als communicatiemanager bij PaardenPunt Vlaanderen, de koepelvereniging van de hippische sector. Nu vervul ik diezelfde functie voor tal van organisaties en bedrijven binnen mijn favoriete sectoren (dieren, landbouw en platteland).

Geef me zeker een seintje als je met prangende vragen zit... of voeg me toe op LinkedIn indien je vermoedt dat die er ooit wel gaan komen. Ik help je graag verder.

  • linkedin

Kakelverse ideeën nodig?

Met een diploma Criminologische wetenschappen trok ik de wijde wereld in… en kwam terecht bij Communicatie Katrien! Het leven kan soms zijn eigen weg leiden, maar ik vermoed dat mijn passie voor paarden, interesse in ecologie en liefde voor schrijven er ook wel iets mee te maken hebben.


Na een tijdje freelance mee te werken achter de schermen, maak ik nu officieel deel uit van het team en kan ik elke dag mijn creatieve ei kwijt in grafisch design, teksten of op sociale media voor projecten die mij enorm boeien.

 

  • linkedin
Silke met kip2_edited_edited.jpg

Silke Nuyens